Cena tortu zależy od ilości porcji, pracochłonności dekoracji, zastosowanych technik oraz dodatków,
dlatego każdy tort jest wyceniany indywidulanie. Torty możemy podzielić na dwie kategorie:
Bezy są lekkim, puszystym deserem zrobionym z białka, jajek i cukru.
Z kremem na bazie śmietany i mascarpone z owocami.
Mogą być dodatkiem do tortu lub jego alternatywą.
Ustawione na wielopoziomowej paterze stworzą tort muffinkowy.
Minimalna ilość zamówienia to 12 sztuk.
Maślane waniliowe ciasteczka pokryte masą cukrową z postaciami z ulubionych bajek, logotypem firmy, dekoracjami z masy cukrowej. Zapakowane w celofonik oraz związane kokardką.
Mogą być dodatkowym elementem przyjęcia lub też służyć jako podziękowania gościom, pracownikom za przybycie na urodziny, wesele czy firmowy event.
Minimalna ilość zamówienia to 8 sztuk.
Tradycyjny waniliowy
Czekoladowy
Bezglutenowy
Malinowa
Czekolada deserowa
Solony karmel
Pistacja
Biała czekolada
Malinowy
Truskawkowy
Wiśniowy
Czarna porzeczka
Cytrynowy
Biała czekolada
Mleczna czekolada
Gorzka czekolada
Śmietanka
(w sezonie ze świeżymi owocami)
Oreo
Straciatella
Solony karmel
Jogurtowe
Czekoladowe
Marchewkowe
Malinowa
Truskawkowa
Wiśniowa
Czarna porzeczka
Czekoladowe
Malinowe
Truskawkowe
Cytrynowe
Czekoladowe
Brownie – solony karmel
Truskawka z chrupiącymi kuleczkami crispears
Czekoladowe z liofilizowaną maliną
Czekoladowe
Malinowe
Cytrynowe z owocami
Śmietankowe
Śmietankowy
Czekoladowy
Malinowy
Cytrynowy
Karmel
Palona biała czekolada
Śmietanka z owocami
Mango
Biała czekolada
Malina
Cytryna
Czekolada
Kawa
Solony karmel z konfiturą z czarnej porzeczki
Lemon curd z konfiturą malinową i rosyjskim zefirem
Z kremem Patisiere i świeżymi owocami
Dekoracje wykonane z masy cukrowej lub w formie nadruku na papierze cukrowym
Malina – biała czekolada na jasnym sable
Trufla – wiśnia na brownie
Truskawka – lawa truskawkowa na jasnym sable
Solony Karmel – czarna porzeczka na ciemnym sable